Technical/Normoxic Diver

De Technical/Normoxic Trimix Diver programma is ontworpen om duikers die willen duiken tot een diepte tussen 39 en 60 msw  trainen, maar die niet wenst te lucht in te ademen onder 39 msw  Trimix biedt een middel voor het beheer van stikstofnarcose door het verminderen van de Equivelent Narcotic Depth (END) tot een maximum van 36 msw.

De Technical/Normoxic Trimix Diver programma vereist academische lezingen, beschut water de ontwikkeling van vaardigheden en open water duiken met lucht, EANx of Trimix behulp van een Gasmix computers kan worden gebruikt (en wordt aanbevolen) maar IANTD tabellen moeten worden gebruikt als back-up.

Dit programma kwalificeert duikers om Trimix duiken uit te voeren tot een maximale diepte van 60 msw  met aangepaste bodem mengsels met een gehalte aan zuurstof van 20% en een maximum van twee decompressie cilinders.

INFORMATIE

Duur: in overleg
Kosten: € 849,00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 5
Exclusief: Huur uitrusting en gas € 90.00

Agenda

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06-22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

Gerard van der Kolk @ Technical Diving College

Gerard @ Technical Diving College

Geef een reactie